środa, 7 sierpnia 2013

Dip jogurtowo-majonezowy z ogórkiem

Szybki i pyszny dip, który idealnie komponuje się z warzywami :)


PRZEPIS:

SKŁADNIKI:
  • 1 łyżka majonezu 
  • 1, 5 łyżki jogurtu naturalnego
  • ząbek czosnku
  • ogórek 
  • odrobina koperku
  • sól i pieprz do smaku. 
PRZYGOTOWANIE:
  1. Do miseczki nałożyć majonez oraz jogurt. 
  2. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, startego na małych oczkach ogórka ( odsączonego), koperek oraz sól i pieprz wg uznania. 
  3. Wymieszać i gotowe :)

1 komentarz:

  1. Mój ukochany dip !
    Twój blog nominowałam do LIEBSTER AWARD 2013 .
    Szczegóły znajdziesz tu : http://myszkagotuje.blogspot.com/2013/08/liebster-blog.html

    OdpowiedzUsuń

Powiązane posty...