Strony
Strona domowa
Polecane dania
Porady kulinarne i nie tylko
Nie tylko od kuchni...
O autorkach
czwartek, 30 maja 2013
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Dziś w propozycji pasta jajeczna, która cieszy się dużym powodzeniem u Polaków :) Doskonała jako odskocznia od tradycyjnych kanapek z serem i wędliną.
PRZEPIS:
SKŁADNIKI:
4-5 jajek
majonez
szczypiorek
sól
pieprz
PRZYGOTOWANIE:
Jajka ugotować i obrać.
Kiedy będą ostudzone zgnieść widelcem w misce.
Dodać majonez, sól i pieprz według uznania.
Wymieszać wszystko i posmarować pieczywo.
Smacznego ! :)
2 komentarze:
pysiek19
30 maja 2013 13:54
smak dzieciństwa :D I to jaki pyszny smak :D
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Agnes
19 czerwca 2013 20:56
Pyszna i zdrowa pasta.
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
smak dzieciństwa :D I to jaki pyszny smak :D
OdpowiedzUsuńPyszna i zdrowa pasta.
OdpowiedzUsuń